A mentorod

Gáspár Balázs

Gáspár Balázs vagyok, a tudatos vállalkozók üzleti mentora.  20 éve sikeres vállalkozó, rendszerépítő fejlesztői tapasztalatokkal, a Workerdock cégcsoport tulajdonosa.

 

Másfél év alatt több tucat mentoring beszélgetésen vettem részt vállalkozókkal, akik ez idő alatt léptek ki a mókuskerékből, erősítették meg az üzletüket, léptek szintet vállalkozóként.

 

A vállalkozásom indulásakor a saját eredményeim és kirobbanó fejlődésem motivált, most már az elégedett ügyfeleim eredményei adnak minél több önbizalmat.

Küldetésem

Küldetésemként tűztem ki, hogy saját életem és önjáró, önműködő vállalkozásaimon keresztül pozitív, követendő példát mutassak vállalkozótársaimnak! Motiválom magam azáltal, hogy tudásommal, munkásságommal szolgálom és segítem életüket és boldogulásukat. Hogy reményt adjak, jó utat mutassak, és mindezek mellett azt tehessem, amit csak akarok, amit kigondolok és amihez kedvem van. A társadalom meghatározó szereplője vagyok, akire felnéznek az emberek, pozitív, példaértékű cselekedeteimből ötleteket meríthetnek. 

A jövőképem

Tisztánlátás, rendszeresség, tudatosság, döntőképesség.

Életre hívni egy tudatos vállalkozói közösséget, akik el tudják indítani Magyarország gazdaságát a Mount Everest emelkedőjén felfelé. Kiváló siker és eredményszokásokat követek. Nyitottak az újra, ezért folyamatosan fejlesztik magukat a különféle fejlesztőanyagon keresztül.

Értékeim

A kommunikáció alfája és omegája az őszinteség. Őszinteség magaddal és másokkal. Ha nem vagy őszinte magaddal, másoktól se várd el.

Soha ne téveszd szem elöl a célodat. Rossz cél nincs, csak rosszul meghatározott határidő.

Az állandóságot és összehasonlíthatóságot a módszer és forma biztosítja.

Mindig törekszem a legjobbra.

A legfontosabb az életben a jó hírnév, amit pénzel nem tudsz megvásárolni! A becsület a gyufaszálhoz hasonlítható, amit csak egyszer tudsz felhasználni.

Legyél tudatos vállalkozó néha kötelező megálljt parancsolni magadnak és költekezéseidnek, hogy vissza tudd fogni kiadásaidat. Csak így tudsz biztonságot teremteni magad körül.

Észleljük a „problémát és a bajokat”, viszont én egy helyzetként és lehetőségként tekintek rá, ami megoldásra vár.

Mindig többet adj, mint amiért fizetnek. Az ügyfeleid mindig jó szájízzel távozzanak!

Aki szellemileg vagy fizikailag nem fejlődik, az hanyatlik. Egyszerű, mint az 1×1. Egyaránt megfigyelhető a természetben, de ugyanígy a vállalkozói életben is. A cél: élethosszig tartó tanulás! A fejlődés az élet motorja.

Alapelveim

Megbízhatóság
Kedvező ár-érték arány
Gyorsaság
Egyszerűség
Áttekinthetőség
Nyomonkövethető fejlődés
Scroll to Top