Beszéljünk!

Küldj üzenetet!

Kérlek minden mezőt pontosan tölts ki!

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

1. Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amikor telefonon vagy személyesen tudunk beszélni a vállalkozásról, feladataidról, kihívásaidról és céljaidról.

2. Te (is) bemutatod a cégedet, termékeidet, célcsoportodat, eddigi reklám illetve marketing tevékenységeidet, én pedig a vállalkozásfejlesztő szemüvegen keresztül, árgus szemekkel figyelem céged gyenge pontjait és a kiaknázatlan pontjait, lehetőségeket, amiket nem használtál még ki. Van egy kérdőívem is, aminek a kérdéseit szeretem feltenni már az első alkalommal. Ez sok hasznos dologra rávilágít majd.

3. A bemutatkozás után már látni fogom, hogy mivel lehetne céged növekedését és fejlődését tovább segíteni. Mik azok az eszközök, amivel növelheted vállalkozói szabadságodat és gyarapíthatod bevételeidet, melyek azok, amikkel új rendszert dolgozhatsz ki, melyik azok a mik selejtezésre várnak és melyik azok, amiket további használat mellett meg tudsz tartani. Hogyan tudsz majd elhúzni a konkurencia mellett, anélkül, hogy árversenybe kényszerülnél!

4. Közösen megbeszélünk egy együttműködési módot, ami lehet, hogy csak egy feladat elvégzésére fog irányulni, de az is lehet, hogy a komplett rendszerépítési folyamat teljes egészére kiterjed majd. Természetesen akármelyik mellett is döntesz, az adott feladatot, projektet vagy komplett rendszer kialakítást a maximális szakértelemmel visszük végig majd.

Scroll to Top